Responsabili cu apa, responsabili cu faptele bune

 

Apa este una din cele mai importante resurse ale Planetei, pe care noi toti o folosim si de care ne bucuram in fiecare zi, fara sa ne gandim de multe ori ca nu este inepuizabila.

Tocmai de aceea, ca si companie care comercializeaza produse ce folosesc o cantitate mare de apa, consideram ca este de datoria noastra sa intelegem si sa protejam aceasta resursa a Ruwe este dedicata in a reduce impactul negativ asupra naturii, precum si in incurajarea clientilor si partenerilor inspre un consum responsabil de apa in ceea ce priveste piscinele

Politica noastra de protejare a mediului se traduce si in actiuni concrete astfel ca in toate proiectele noastre folosim doar detergenti si solutii autorizate ecologic, prin care contribuim la un mediu mai curat si la un viitor mai bun, in care copii nostri se vor putea bucura la randul lor.

 

50 dolari donati de fiecare data cand cumparati de la noi, pentru ONG-ul preferat de dumneavoastra

PROGRAMUL DE FIDELIZARE PRIN CONTRIBUTII CARITABILE

dreamstimesmall_10766005

 

Suntem de parere ca orice companie trebuie sa aiba un impact pozitiv nu doar asupra naturii, ci si asupra comunitatii, motiv pentru care am ales implementarea unui program de contributii caritabile cu ajutorul Voucherry. Platforma Voucherry directioneaza fonduri donate de companii catre asociatiile preferate ale clientilor lor. Astfel, dumneavoastra ca si client al RUWE contribuiti direct 50 dolari unei organizatii nonprofit pe care o alegeti, in momentul in care cumparati de la noi. Fie ca sprijiniti asociatiile care protejeaza copiii, batranii sau orice alta comunitate care are nevoie de ajutor, noi vom acorda suma de 50$ asociatiei alese de dumneavoastra, fara ca dumneavoastra sa platiti vreo taxa suplimentara valorii produsului achizitionat.

 

ANGAJAMENT (PLEDGE): Ne respectam clientii si credem ca impreuna ne putem bucura atat de piscine bine facute, echipamente de inot contracurent si hidromasaj de cea mai buna calitate, cat si de un viitor mai bun. Prin programul de contributii caritabile al RUWEPLUS, dorim sa ajutam organizatiile sustinute de clientii nostri cu pana la 100,000 euro, pe care ne angajam sa ii donam pe parcursul a 10 ani.

 

 

• Campanie operata in parteneriat cu platforma Voucherry. Contributiile pe care le oferim sunt verificate si validate independent de Voucherry. Detalii la www.voucherry.com.
• Contributia se aplica la fiecare cumparatura de minim 5000 RON, excluzand taxele de transport, TVA si instalare si este transmisa spre procesare in maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea platii pentru produsele achizitionate.
• In cazul returnarii produselor in termenul legal, contributiile care ONG-ul beneficiar sunt retrase, in limitele permise de programul Voucherry.
• Procesarea contributiilor, verificarea cauzelor si inregistrarea tranzactiilor catre cauze sunt asigurate si fac obiectul termenilor si serviciilor Voucherry.